Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов публикува остър коментар в официалния

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов публикува остър коментар в официалния
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Срещата между ГЕРБ и ПП - едно от най-позорните неща, които съм виждал

Лидерът на " ИТН "  Слави Трифонов публикува изострен коментар в формалния си профил във Фейсбук по отношение на провелата се среща сред ГЕРБ и " Продължаваме промяната ":

" Гледах срещата сред ГЕРБ и “Продължаваме смяната " и неизвестно за какво се сетих за този популярен филм “Опасен сексапил ", в който скандираха: “Сго-дих-ме се!… Сго-дих-ме се! ".

Само че това е един от най-хубавите български филми, които съм гледал, а това, което гледах сутринта, е едно от най-отвратителните, унизителни, лицемерни и позорни неща, които съм виждал.

Знам, че употребявам доста тежки думи, само че посредством тази среща Кирил Петков и Асен Василев плюха на над 200 дни митинги. И на кого му пука? Журналистите кудкудякаха, медиите пригласяха, а аз си показах какво щеше да стане, в случай че “Има подобен народ " бяха създали среща с ГЕРБ - нещо, което можехме да създадем три пъти, само че не го направихме. И тези, които ме упрекваха, че съм “мафия ", в действителност са кандидат-мафията, която си направи среща с мафията. Знам, че “интереса клати феса ", само че в тази ситуация “феса " клати всички.

Дали ще има държавно управление или избори не знам, само че знам, че хората в последна сметка ще осъзнаят, че те са господари на политиците и ще трансформират системата "

Слави Трифонов
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР